На Херсонщині поблизу поста ДПС затримано чоловіка з підозрілим вантажем

Вчора, 19 травня, близько 16-ї години під час несення служби на стаціонарному посту ДПС «Шилова Балка» працівники ДАІ помітили чоловіка з валізами, який прямував до зупинки громадського транспорту, що знаходиться неподалік.


Коли ж незнайомець побачив, що потрапив у поле зору правоохоронців, різко змінив напрямок руху та прискорив крок.

Інспектори ДАІ наздогнали підозрілого чоловіка та попросили пред'явити для перевірки документи. У подальшому з'ясувалося, що нервував 43-річний мешканець Високопільського району недарма.

Під час огляду речей, що знаходились у валізах, виявлено та вилучено 32 патрони калібру 5,45 мм, один патрон калібру 7,62 мм, 32 патрони калібру 9 мм, два ножі, зовні схожі на холодну зброю, дев'ять плазмових телевізорів «Supra» з тюнерами та пультами дистанційного керування. Будь-яких пояснень з приводу того, звідки у нього вилучені боєприпаси та апаратура, чоловік надати не міг.

Для з'ясування обставин на місце події викликано слідчо-оперативну групу Бериславського райвідділу міліції. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться перевірка.

Прес-служба УДАІ УМВС
в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон