На Херсонщині невідомий погрожував ножем жінці

5 травня 2015 року о 18.30 годині до чергової частини Управління ДСО Херсонщини по лінії «102» надійшло повідомлення по телефону від громадянки, яка знаходиться у Генічеську по вулиці Курасова.Жінка повідомила, що невідомий чоловік погрожує вбити її ножем.

Зрозумівши, що жінка викликає на допомогу правоохоронців, злочинець дременув навтьоки.

На місце тривожного виклику екіпаж наряду міліціонерів Державної служби охорони прибув негайно. Міліціонери виявили вкрай налякану потерпілу, яка розповіла, що хвилину тому невідомий молодик погрожував їй ножем, відібрав мобільний телефон і втік.

Працівники ДСО негайно обстежили прилеглу територію та розгорнули оперативно-розшукові заходи, щоб затримати зловмисника. Під час відпрацювання вулиці Коваленка, біля будинку №67 було затримано громадянина 1971 року народження, якого упізнала як свого кривдника потерпіла жінка.

На місце затримання також було викликано співробітників слідчо-оперативної групи Генічеського райвідділу міліції. Наразі подія зареєстрована, тривають слідчі дії.

УДСО при УМВС України в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон