Сільський голова з Херсонщини зник у зоні АТО разом із супутниками

Голова Радгоспненської сільської ради Скадовського району Херсонщини зник безвісти у зоні бойових дій на сході України.

Разом з двома односельцями 41-річний Василь Козак повіз на своїй «Таврії» з причепом гуманітарну допомогу землякам, котрі служать в частинах українського війська, дислокованих у Мар'їнці та Краматорську. Але до місця призначення не доїхав – його мобільний телефон та телефони його супутників мовчать.

Дружина сільського голови Лариса Козак уже звернулася до міліції з заявою про зникнення чоловіка. Лариса Євгенівна каже, що він зателефонував з чужого телефону, і сказав тільки, що живий, але повідомити, де знаходиться, не зміг. Можливо, дорогою до військової частини селяни заблукали, та заїхали на блокпост проросійських найманців. Котрі й захопили їх у полон.

Кілька тижнів тому, ще в лютому, за аналогічних обставин «ополченці» затримали ще один автомобіль з «гуманітарною», за кермом якого знаходився священнослужитель херсонського Свято-Сретенського собору УПЦ КП Ігор Петренко та його помічник – волонтер Вадим Перепаденко. Волонтера невдовзі відпустили, а священник і досі перебуває у катівнях «ДНР». Він лише зміг повідомити дружину, що живий.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон