Виталий Бронштейн

Общественный деятель и педагог, заслуженный работник образования Украины.

Мудрый херсонец рассказал всё, что надо знать о нашем парламенте

Мудрый херсонец рассказал всё, что надо знать о нашем парламенте
Для тех, кто не имел возможности наблюдать вчера за этим отвратительным действом (3 стенограммных выдержки, 11.07.2017).

1. Депутат говорит о своем коллеге, гоп-стопнике, с которого в итоге так и не сняли неприкосновенность:

ЛУЦЕНКО І.В. «Шановні колеги, я хотів би повідомити про певний конфлікт інтересів, оскільки пан Дейдей особисто мені погрожував у своєму Фейсбуці забити мене бітами на виході з Верховної Ради України.

...в 2014 році шляхом службової підробки за сприяння Арсена Авакова, міністра внутрішніх справ, його (Дейдея) було зроблено народним депутатом України, в той час як він мусив добувати свій термін, умовний термін, на який було засуджено його українським судом за розбій, за пограбування...»

2. Другой депутат – про обнаглевших скотиняк:

ГОНЧАРЕНКО О.О. «Ви знаєте, я чую зараз всі ці виступи і в мене таке відчуття, що це щось неймовірне відбувається. Є таке слово, його хочеться використати, воно і українською, і російською мовою однакове, я його так полегше скажу: обнаглели.

Інакше як можна сказати, коли Мосійчук виступає і повчає Генерального прокурора. Людина, яка на всю країну брала хабарі пакетами, озвучувала свої розцінки, в нього депутатське звернення – 3 тисячі доларів, в нього запит – 5 тисяч доларів.

Я спеціально назвав прізвище, хай ще виступить. Це шоу, яке має бачити країна. Такого ще ніхто не бачив. Ми сьогодні влаштували таке, що люди будуть ще згадувати, я думаю, довго.

Виступає Ляшко, який, напевно, не досидів своє там. І він сьогодні каже нам, бачите, я вас буду повчати, як має все бути. Людина, яка просто, як кажуть, клейма немає де ставити.

По Лозовому, то тут все взагалі дуже просто. Якщо в нас, ми зараз не голосуємо за зняття недоторканності з Лозового, тоді нам треба визнати його святим. Звернутися до Ватикану в конгрегацію по справах святих, і до Андрія Лозового ходити молотися, просити грошей на життя, бо багато громадян України не мають за що жити.

Так Лозовой їм розкаже, як це зробити, це святий Андрій. Знаєте, як Свята Богородиця дає жіночкам, святий Андрій буде давати бідним. Бо він людина, яка ніколи ніде не працювала, нічого не заробила, показуємо мільйонні статки – мільйони.

Люди, почуйте, мільйони! Лідер його фракції показує мільйон доларів кешем. Він показує мільйони. А звідки ці мільйони? Він каже, це дід з Москви дав. Московський слід? Що це відбувається?

Тому я просто прошу вас, шановні колеги, подивитися, і кожен, хто не проголосує за зняття недоторканності з Лозового, це все нова церква – церква святого Андрія Лозового, до якого благодать Божа спустилася і допомагає йому жити на цьому світі. І я одне тільки хочу попросити Андрія, щоб він поділився благодаттю цією, бо багато громадян України цього потребують.

Я прошу всіх подивитись на кожне прізвище, хто проголосує і як, бо це є надзвичайно принципово, це є не просто голосування, це є тест, хто є хто в цій Верховній Раді. Дякую».

3. И, наконец, главное выступление недопосаженного нардепа, взывающего к круговой поруке. В итоге три депутата избежали снятия неприкосновенности:

МОСІЙЧУК І.В. «Шановні колеги! ...Я хочу звернутися до кожного з вас, ви можете проголосувати за Андрія Лозового притягнення до відповідальності, але знайде, що наступними будете ви, що цей колокол дзвонить по вам, що за один день на "Самопоміч" будуть відкривати справу, на "Батьківщину" і навіть на БПП, згадаєте мої слова. Це подзвін по всім вам...»

Записал Виталий БРОНШТЕЙН

ФОТО Цензор.НЕТ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон