Олена Ухаль обстежує Херсонщину

Кандидат у народні депутати по 183 округу, доктор медичних наук, професор, лікар вищої категорії Олена Ухаль своєю головною місією бачить...

Кандидат у народні депутати по 183 округу, доктор медичних наук, професор Олена Ухаль своєю головною місією бачить лыкування не лише жителыв міст, а і сільського населення.

Для реалізації цієї мети, в рамках експериментального проекту, Олена Ухаль проводить безкоштовне обстеження жителів сільських районів Херсонщини.

Нещодавно, разом з висококваліфікованими лікарями та сучасним обладнанням Олена Михайлівна завітала до селища Миролюбівка, де вони провели діагностування на апараті ультразвукового обстеження.

За словами Ухаль Олени, для неї важливо: по-перше дізнатися, які саме проблеми мають жителі села і по-друге - це врахувати соціальній аспект. Тому ще з 2005 року вона їздить по селах Одеської, тепер - і Херсонської областей. І, нажаль, бачить деградацію сільської медицини...

Тому вважає за необхідне, щоб кожен охочий, незалежно від того де він проживає - у місті чи селі, мав можливість прийти та проконсультуватися з лікарем-урологом та неврологом, які обстежують людей та відповідають на всі їх питання.

Для жителів села Миролюбівка на Херсонщині приїзд таких висококласних лікарів – унікальна можливість обстежитися та отримати консультації фахівців. Віктор Захарович лікар - педіатр Миролюбівської лікарні стверджує, що дана програма дуже корисна для людей, бо по-перше вона заощаджує час, а по-друге є безкоштовною.

Олені Ухаль вдалося організувати команду спеціалістів, які знайшли особистий підхід до кожного, щоб пацієнти отримали кваліфікаційні поради лікарів. Вона розуміє, що для сільських жителів виїхати до міста, а тим паче до сучасної лікарні – це справжня проблема.

Тому жителі села Миролюбівка дуже вдячні Олені Миколаєвні, адже вона допомогла їм вирішити багато проблем пов'язаних зі здоров'ям. І вони були б дуже раді мати таке обладнання в своїй лікарні...

На сьогодні Олена Ухаль вже створила вже п'ять діагностичних та чотири лікувальних центрів на півдні України, усі вони з найсучаснішим діагностичним та лікувальним обладнанням.

Лікар-уролог, Дмитрієва Олена говорить, що у більшості випадків до них звертаються люди з проблемами урологічного характеру, тому якщо хтось має такі проблеми лікарі чекають на вас.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон