У Херсонському театрі триває унікальний проєкт

«Театральна кухня з Олександром Книгою» - один із унікальних проєктів у Херсонському академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Куліша, який розширює театральну географію.

Адже, зазвичай, до театру запрошують відомих, успішних і талановитих людей у різних сферах із усієї України.

Цього разу, на театральну кухню вирішили запросити одну з найуспішніших SММ-спеціалісток сучасності, засновницю пабліку «Rest in Ukraine» та власницю івент-агенства «Карамель» – Анну Тільняк. Молода і амбітна, вона зібрала понад чотириста тисяч підписників для своїх та чужих сторінок в Інстаграм.

Дана подія буде цікавою не тільки бізнесменам, керівникам, публічним людям, а й починаючим блогерам. Адже Анна Тільняк навчає роботі у соціальних мережах та радо поділиться секретами з херсонськими глядачами.

Керівник театру та народний артист України Олександр Книга теж має свою історію успіху, якою завдячує, зокрема, і соціальним мережам.

Нам вдалося поспілкуватись з пані Анною та розпитати про майбутню подію:

- Скільки років Ви витратили на побудову бізнесу «Rest in Ukraine»?

Десь років 10, якщо з самого старту, а за останні 4-ри роки – ми стали працювати, як єдиний механізм, з точки зору процесів розподілу функцій серед колективу редакції та відділу продажів. Так, у нас є редакція, у якій розподілено всі функції: хтось збирає візуальний контент, хто його розміщує і володіє технічними навичками, хтось коректує, хтось взаємодіїє з користувачами, хтось з рекламодавцями, а я там головний редактор.

- Як Вам вдалось зібрати таку кількість підписників?

Ідея цих майданчиків з'явилися у мене в голові, спочатку це був просто хештег, з нього потім виросла ідея Ком'юніті, а потім завдяки нашим користувачам ми почали робити цікаві огляди з цікавим контентом, з відгуками про різні місця для відпочинку у різних регіонах України.

Нам вдалося зібрати таку кількість підписників, завдяки тому, що ми почали досить таки давно, були першими, ідея була дуже цікава для всіх, і головне, це наше відношення до підписників: ми дуже поважаємо відгуки і відмітки нашого пабліку і постійно спілкуємося і підтримуємо зв'язки з тими, хто з нами взаємодіє.

- Які питання плануєте розглянути на «Театральній кухні»?

Питання, на які я хотіла відповідати із якими я іду на театральну кухню прості: я хочу розповісти людям – навіщо їм можуть бути потрібні особисті профілі у соціальних мережах. Також я хочу розповісти про безпечну поведінку в соціальних мережах, про етику спілкування і звичайно про технічні особливості соціальних мереж. Я хочу відповісти на всі питання, з якими люди прийдуть на наше спілкування, тож я готуюсь до того, що ці питання будуть виникати несподівано.

- Що цікавого очікувати херсонським глядачам від майстер-класу?

З цікавого, швидше за все, вони неочікувано дізнаються всю правду про соціальні мережі. Не міфи, які їм розповідають сусіди або їхні друзі, а саме те що працює.

- Скільки часу потрібно на те, щоб оволодіти СММ-технологіями?

В залежності від того на якому рівні технічних навичок знаходиться зараз людина, яка взагалі у людини потреба у використанні соціальних мереж, залежить час, який треба приділити вивченню роботи у соціальних мережах. Зазвичай 2-3 години може піти на вивчення технічних особливостей та пройти практику, як вони працюють.

А далі людина має навчитися переносити реальне життя, з допомогою цих технічних навичок, у соціальній мережі. Для цього потрібно вивчати одночасно декілька дисциплін: психологію, етику, композицію та основу фотографування, копірайтинг, маркетинг — на це може піти все життя. Зазвичай, із тими з ким я займаюся і навчаю роботі у соціальних мережах, на це йде близько місяця.

- Як плануєте графік та скільки часу приділяєте перебуванню у соцмережах?

У ідеалі потрібно витрачати на соціальні мережі десь від 15-ти до 30-ти хвилин на день. Моя місія навчити людей полягає по-перше в тому, що треба там знаходитися з користю та з задоволенням. А по-друге — це не витрачати марно час а керувати тим процесом, що відбувається в особистому профілі в соціальних мережах.

- Успіху Вам. Дякую за розмову.

Запитувала Еліза СОЛОДКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон