Херсону - 241! Святкуємо разом!

На вулицях та площах, у парках і скверах – дводенний святковий марафон. Все це на честь іменника – Херсона.

13-14 вересня святкуватимемо вже 241-шу річницю із дня заснування міста.

Цьогорічна святкова програма також обіцяє бути яскравою, цікавою та насиченою різноманітними заходами.

Де, як та коли можна буде провести час, не розкриваючи усіх секретів, розповіли організатори.

Коротку офіційну частину проведуть на плoщі біля Херcoнcькoї міcькради. Старт о 13 годині у суботу. Але в цей день із самого ранку вже працюватимуть локації на набережній Фрегату – тут запрацює фестиваль їжі та «Молодіжний квартал». Одразу два фестивалі чекатимуть херсонців і на центральній пішохідній вулиці Суворова.

«Казку у твоєму місті» організують на площі перед ККЗ «Ювілейний» На юних міcтян чекають квеcти, цікаві шoу-прoграми, кoнцертні виcтупи дитячих кoлективів, виcтавки, фoтoзoни, книжкoві галявини та інші дитячі рoзваги. До речі, саме тут вперше за історію святкування Дня міста привітають дітей, які прославляють Херсон.

На старше покоління чекає «ретро-вечірка» у Шевченківському парку. А загалом святкові локації розгорнуть не лише в центрі, а й мікрорайонах : численні спортивні змагання, вуличні концерти, дитячі розваги. Приміром у парку «Шуменський» влаштують масштабний етнофестиваль «Велика Корабельна родина».

Ну і звісно ж головна подія – гала-концерт на набережній Дніпра. Херонців з Днем міста вітатимуть поп-співачка Андріна, запальний Ivan NAVI - півфіналіст Національного відбору на Євробачення, яскрава представниця сучасної української музики Злата Огнєвич, а також зворушливий романтик Сергій Бабкін.

Херсон ПЛЮС

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон