Новий керівник Херсонщини Юрій Гусєв бачить своїм пріоритетом в роботі створення комфортних умов для проживання мешканців області

Про це йшлося на робочій зустрічі голови Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Гусєваз директором регіонального управління Держмолодьжитла Юрієм Волковичем та керівником будівельної компанії ТОВ "Молодіжний житловий комплекс м. Херсон" Андрієм Яценком.

Під час обговорення конкретних завдань керівник області запропонував алгоритм системного вирішення проблем, які озвучили Ю.Волкович та А.Яценко.

Мова йшла не тільки про реалізацію обласних та місцевих житлових програм, їх фінансування та строки виконання, але й були намічені спільні шляхи для впровадження інновацій, залучення молодих фахівців ІТ-сфери та науковців.

Першим кроком спільних дій став практичний аналіз роботи за попередні роки, який голова обласної державної адміністрації, будівельники та керівництво регіонального управління Держмолодьжитла провели вчорашній день, 17 липня прямо на будівельному майданчику в 4-А Таврійського мікрорайону міста Херсона.

Юрій Гусєв оглянув хід будівництва нових будинків, яке веде компанія ТОВ «МЖК м.Херсон». Один з корпусів на 63 квартири буде введено в експлуатацію вже наприкінці цього року, другий корпус на 63 квартири готується до введення в наступному році. Частину з цих квартир, як традиційно це відбувається в будинках МЖК, отримають учасники АТО, багатодітні родини, молоді фахівці бюджетних установ у межах державних та місцевих програм.

Керівник області також пройшов по «руїнах» знищеної міськвиконкомом загальноосвітньої школи № 23. Юрій Гусєв висловив підтримку місцевій ініціативі про спонукання міського голови до будівництва школи, спортивного комплексу з басейном та дитячого садочка в Таврійському мікрорайоні. Крім того, висловив впевненість в тому, що держава і обласна влада не буде стояти осторонь, тому що і школа, і дитячий садок в цьому мікрорайоні – це завдання номер один для всіх гілок влади.

Реальним кроком стало доручення голови про розгляд найближчим часом питання про виділення коштів на фінансування молодіжного житлового будівництва у відповідності до затверджених обласних програм.

Голова обласної державної адміністрації Ю.Гусєв зазначив, що пріоритетом в роботі обласної державної адміністрації є створення комфортних умов для проживання мешканців області, зміцнення економіки регіону та підтримка всіх підприємств, громадськості, а особливо молоді, діяльність яких буде спрямована на досягнення цієї мети.

За інформацією ТОВ «МЖК Херсон»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон