Керівники Херсонщини привітали Заслуженого лікаря України

Президент України Петро Порошенко присвоїв почесне звання «Заслужений лікар України» завідуючому урологічним відділеннямХерсонського онкодиспансеру, лікарю-урологу «Медичного центру Ігнат» Єрьоміну Ігорю Геннадійовичу.

Відзнаку про присвоєння почесного звання Ігорю Єрьоміну вручили особисто голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв та голова обласної ради Владислав Мангер сьогодні, 21 лютого, під час засідання колегії Херсонської обласної державної адміністрації.

Нагорода для лікаря дійсно є заслуженою, адже своє життя Ігор Єрьомін повністю присвятив медицині. Він користується повагою серед співробітників та пацієнтів, приймає активну участь в лікувально-методичній та санітарно-просвітницькій роботі, є членом Спілки урологів України, а також членом Європейської спілки урологів, а відтепер – Заслуженим лікарем України.

ІГОР ГЕННАДІЙОВИЧ ЄРЬОМІН закінчив Одеський медичний інститут імені М.І. Пирогова з відзнакою, далі на базі Херсонської обласної лікарні пройшов інтернатуру по хірургії.

Працював урологом в лікарні Суворовського району, був ординатором урологічного відділення Херсонської обласної лікарні, потім був лікарем-ординатором урологічного відділення Херсонського обласного онкологічного диспансеру, і вже з 2002 року і по сьогоднішній час Ігор Єрьомін очолює урологічне відділення онкологічного диспансеру, і за сумісництвом працює лікарем-урологом в "Медичному центрі "Ігнат" міста Херсона.

Ігоря Єрьоміна поважають колеги та люблять пацієнти, адже він постійно підвищує свій професійний рівень, володіє багатьма складними методиками відкритих та малоінвазивних втручань на органах сечостатевої системи. На теперішній час лікар освоює методики лапароскопічних операцій при онкоурологічній патології.

Ігор Геннадійович є автором статей у збірниках та журналах з урології, є учасником та доповідачем багатьох з'їздів і конференцій онкологів, урологів, міжнародних конгресів по урології в Парижі, Мілані, Берліні, Стокгольмі, Варшаві та інших містах.

Лікар Єрьомін має безліч подяк та почесних грамот від обласної адміністрації, міської ради, обласної профспілки медичних працівників, а тепер до списку приєдналася й відзнака про присвоєння почесного звання «Заслужений лікар України».

«Я хочу подякувати всім людям, які мене знають і підтримують, а також особисто Президенту України за те, що був високо оцінений мій скромний внесок в розвиток медицини, в тому числі онкоурології Херсонщини.

Я вважаю, що треба завжди працювати на совість, виконувати свій обов'язок на благо пацієнтів та нашої країни», - прокоментував "Херсонцям" високу оцінку своєї роботи Заслужений лікар України Ігор ЄРЬОМІН.

Тетяна ГОЛУНОВА
Фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон