Ювілей херсонської торгової марки, якій довіряють

В Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша зібрались працівники підприємства "ОСА", друзі, постійні партнери, представники влади, щоб відзначити 20-річчя успішної діяльності цього підприємства.

Продукція цього херсонського виробника завоювала місце на ринку України. Торговій марці довіряють, бо протягом двох десятків років виробник не знизив планку і завжди дотримується філософії бізнесу – якість, натуральність, чесність.

З 1998 року, коли було засновано підприємство, значно виріс асортимент продукції торгової марки, розширились площі підприємства, встановлене сучасне європейське устаткування.

Незмінною залишилась ідея – на ринок постачати лише найкраще. Ніжні «Мамині» пельмені, виготовлені зі свіжого м'яса, які зберігають тепло рук працівниць, вироби з борошна, в якому збережені всі корисні речовини цільного зерна.

«Найперше й найголовніше – ідея, її чистота. Як і 20 років тому, вона полягає у наданні нашим покупцям якісної, натуральної продукції, ціна на яку не є завищеною.

В нашому продукті найбільш цінним є головний інгредієнт – душа, оскільки він робиться вручну. Ми в певному сенсі є законодавцями моди у харчовій промисловості України у плані якості продукції», – сказав у виступі засновник ТМ «Оса» Олексій Урсуленко.

Ставка на якість зробила підприємство успішним. Зараз під торговою маркою випускається 110 найменувань продукції.

Привітала колектив підприємства зі святом і секретар Херсонської міськради Олена Урсуленко.

«Був час, коли підприємство зазнавало ударів. Ви вистояли. За це я вам вдячний. Тому що 450 працівників сьогодні мають стабільну заробітну плату, впевненість у майбутньому, і головне – ви генеруєте податки, які йдуть на школи, дитсадки, дороги», – зазначив голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

«Ви здійснили прорив у харчовій промисловості України. Якість продукції і система управління підтверджена десятками сертифікатів. У чесній конкуренції ви виграли лідируючу позицію в нашій країні і досягли міжнародного рівня», – зазначив представник "Херсонстандартметрології" Ігор Шатохін.

Протягом цих років херсонське підприємство було чесним перед державою. За минулий рік до бюджету сплачено близько 7 мільйонів гривень.

За ці роки колектив став єдиною родиною. Тут утворилися 54 сім'ї, народилось 233 малюки. З теплими привітаннями до колективу звернувся голова ради підприємців області Юрій Рожков: "За цими роками стоїть дуже багато праці, любові й душі, вкладеної вами, шановні працівники".

Підприємство "ОСА" продовжує працювати, освоює новітні технології, закуповує нові сучасні лінії виробництва і забезпечує себе новими молодими кадрами. На виробництві проходять практику студенти Херсонського державного аграрного університету.

Продукцію ТМ «Оса» можна знайти на полицях супермаркетів та магазинів. Це якраз той випадок, коли бренд дорівнює якості, незмінної впродовж 20 років.

За матеріалами "Український Південь"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон