Херсонці малюють "Автомобіль твоєї мрії"

Автосалон Тойота Центр Херсон "Авто-Плаза" проводить конкурс малюнка "Автомобіль твоєї мрії".

Конкурс "Автомобіль твоєї мрії" всеукраїнський. У попередні роки перші місця займали дітки з Херсона, вигравали планшети, мп3-плеєри, електронні книги, і наш Херсон був №1 за кількістю учасників.

Крім цього, Тойота Центр Херсон "Авто-Плаза" на місцевому рівні проведе конкурс серед учасників, будуть обрані кращі роботи у відповідних вікових категоріях і всі учасники без винятків отримають приємні подарунки.

Що потрібно намалювати: дитина малює в певному сюжеті автомобіль, про який мріє, автомобіль майбутнього; як він бачить транспорт в майбутньому (наприклад, еко-мобіль у вигляді слоника, або літаючий автомобіль без коліс і ін.)

Важливо: щоб на малюнку десь був логотип Тойота, щоб у роботи була назва, опис ідеї малюнка (у чому задумка), і обов'язково підписати роботу, а батьки або куратор заповнює анкету і заявку для кожного.

Головне завдання: надихнути дитину, створити їй умови для творчої самореалізації. Конкурс триватиме ще тиждень - до 12 лютого 2017 року можна встигнути намалювати шедевр!

Умови участі в конкурсі:

P.S. На сайті конкурсу можна ознайомитися з роботами інших учасників 2017 року.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон