На Херсонщині буде свято морозива від торгової марки "Ласунка"

Море, сонце та пісок – чого ще може не вистачати для щастя? Напевно лише розваг та смачного морозива.

Зустрічайте свою улюблену торгову марку «Ласунка» у Херсонській області вже на цих вихідних:

- 30 липня у Новій Каховці на площі біля кінотеатру «Юність» о 17:00

- 31 липня у місті Генічеськ на центральному міському пляжі о 16:00

Приходьте на наш Святковий Марафон Морозива, запрошуйте своїх друзів та знайомих. Адже разом веселіше!

Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами!!!

Двадцять років тому розпочалася історія нашої «Ласунки» - спочатку зовсім невеликої, а потім відомої на всю велику Україну компанії. Неперевершений смак першого ескімо на паличці та пломбіру у вафельному стаканчику змусив багатьох людей просто закохатися у «Ласунку».

Компанія ж, в свою ж чергу, також не забуває піклуватися про своїх шановних споживачів. З року в рік асортимент стає все ширшим, технології виробництва морозива оновлюються, незмінним залишається лише одне – якість нашої продукції.

Яскраве та веселе Свято Морозива проходить вже одинадцятий рік поспіль. Така подія - це чудова нагода для багатьох українців знайти однодумців та поринути в атмосферу радості і любові. Любові до морозива! Діти і дорослі, хлопці і дівчата з радістю беруть участь у нашому святі.

Адже це прекрасна можливість проявити себе у таких конкурсах як «Божевільні бої», «Світлофор», розкрити потенціал дитини, стати частиною великої родини та отримати справжню насолоду від процесу гри. І звичайно, ніхто не залишиться без фірмових подарунків від компанії «Ласунка»!

Будьте сміливими: розмалюйте усе навколо у кольори радуги, побийтеся морозивом. Втілюйте свої дитячі мрії в реальність! У нас можливо все!

ООО «Ласунка»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон