Олександр Вілкул запрошує!

Голова Оргкомітету з підготовки заявки на проведення в Україні Зимових Олімпійських ігор -2022 Олександр Вілкул запрошує взяти участь в інтернет-голосуванні за офіційний логотип Заявки Львова на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських Ігор 2022-го року.

З вашою допомогою буде обрана одна з чотирьох концепцій. Голосування триватиме до 26 лютого 2014 року на спеціально створеному сайті www.lviv2022.in.ua. Ви можете не лише зробити свій вибір, але й дізнатися, що надихнуло його творців, а також побачити, як можна використати даний графічний символ.

Для цього необхідно навести курсор на відповідний варіант. Логотипи були розроблені всесвітньо відомою американською дизайнерською компанією "North design", в активі якої робота над логотипами заявок на право проведення багатьох чемпіонатів світу, олімпійських та паралімпійських ігор.

Ваш вибір визначить логотип-переможець, який Україна офіційно представить громадськості. Його побачить увесь світ! Голосуйте та запрошуйте до голосування своїх друзів!

P.S. Шлях до перемоги не простий. Швеція вже всьоме подає заявку. Корейський Пьончанг, в якому відбудуться Ігри 2018-го року, переміг з третьої спроби. І ми будемо боротись за перемогу, хоча сам факт участі у цьому конкурсі – вже перемога України!

Олександр Вілкул

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон