Незабаром в Україні може розпочатися будівельний «БУМ»

Спорудження житла індустріальним методом в Україні може розпочатися в недалекому майбутньому.Для цього в країні є необхідні виробничі потужності. Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, повідомляє "Правда".

За його словами, в Україні є заводи, потужності яких здатні забезпечити спорудження близько 9 мільйонів метрів квадратних житла в рік саме індустріальним методом.

Міністр також поінформував, що при будівництві окремих кварталів доступного житла буде використовуватися саме індустріальний метод.

«Ми проаналізували стан 40 основних підприємств з виробництва залізобетонних конструкцій у регіонах України. Їх виробничі потужності завантажені в середньому на 36%.

Читайте також:А. Вилкул осчастливил 65 херсонских семей (Фото)

Тому наше завдання -активізувати хід технічного переоснащення підприємств будівельної індустрії - зазначив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон