Вітання Вчителю

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький привітав учнів та вчителів Брилівської ЗОШ І-ІІІ ст. зі святом - Днем знань.

"Кожного року вересневий ранок подвір'я загальноосвітніх шкіл України наповнюються веселими, дзвінкими голосами школярів – приходить свято першого дзвоника – День знань. Особливо хвилюючим та найбільш очікуваним це свято для першокласників, які вперше переступлять поріг школи, - наголосив Павло Потоцький.

- Це свято не тільки для малечі, а й учнів старших класів, які дорослішають і набираються мудрості у стінах школи, і ще студентів, які роблять перші кроки до здійснення своїх заповітних мрій, і для батьків, які все життя ідуть поруч зі своїми дітьми цим непростим шляхом, і тих, без чиєї допомоги, лагідного погляду, слушної поради не проходить жоден день – учителів і педагогів".

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький нагородив Почесною грамотою голови Херсонської обласної ради за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, педагогічну майстерність, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління директора школи Людмилу Трухіну, побажав, щоб новий навчальний рік порадував усіх значними досягненнями.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон