Путілов про МакКейна: Україна втратила справжнього друга

Впливовість постаті американського Сенатора Джона МакКейна у світі важко переоцінити, він був справжнім другом України.

Так вважає громадський діяч, політик Андрій Путілов, який поділився спогадами та своїм ставленням до МакКейна:

«Познайомився з Сенатором Джоном МакКейном на Майдані в грудні 2013 року. Поява такого впливового Політика серед учасників Революції Гідності означала, що про ситуацію, яка склалася в Україні, дізнається весь світ.

Після візиту, його аналітики, доповіді в Сенаті стало абсолютно очевидно, що в особі МакКейна Україна отримали справжнього друга і лобіста, послідовного борця за санкції щодо Росії», - коментує Андрій Путілов, якому довелося побувати в офісі МакКейна на початку 2018 року.

«На жаль, вже тоді Сенатор знаходився у лікарні. Зустріч проводили з його особистим секретарем. Мене вразила обізнаність співробітників офісу про хитросплетіння української політики, знання економічної ситуації.

Смерть МакКейна - величезна непоправна втрата. Інтелект, помножений на мудрість і прозорливість, це те, що не можна повторити, в цьому унікальність МакКейна», - вважає Андрій ПУТІЛОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон