Олена Урсуленко: Єдина команда – реальні справи

Місцеві вибори. Сьогодення та майбутнє Херсона. Такі важливі теми напередодні виборів обговорили викладачі Херсонської державної морської академіїз народним депутатом України Андрієм Гордєєвим та відомим громадським діячем, підприємцем, кандидатом на посаду Херсонського міського голови Оленою Урсуленко.

«Єдина команда – реальні справи. Політична партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» веде на місцеві вибори потужну команду фахівців-управлінців, які своїм ключовим ідеологічним завданням вбачають подальше реформування держави і побудову розвинутих, самоврядних громад на місцях, які отримають можливості вільно організовувати власне життя у своєму місті та контролювати дії місцевої влади. Команда «Солідарності» - основа безпеки держави, а безпека держави – це безпека кожного з нас. Зупинили війну – відродимо країну», – наголосила Олена Урсуленко.

«Ми з моїми колегами, народними депутати України від Херсонської області, заявили про підтримку на виборах на посаду Херсонського міського голови Олени Урсуленко. Вона володіє всіма необхідними якостями для плідної роботи у якості міського голови. Підтримавши на виборах «Солідарність», ви отримаєте команду, яка буде підзвітна і залежна від думки виборців – вашої думки. Ви отримаєте гарантований взаємозв'язок місцевих депутатів із центральними органами влади.

На основі наших спільних цінностей ми побудуємо оновлену державу. Команда «Солідарності» готова взяти на себе таку відповідальність і своїми реальними справами виправдати довіру кожного громадянина. 25 жовтня прийдіть та проголосуйте за кандидата від єдиної команди», – закликав Андрій Гордєєв.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон