Олена Урсуленко: Команда «Солідарності» - основа безпеки країни

Система освіти, протидія корупції, благоустрій міста. Такі актуальні теми обговорили викладачі Херсонського фізико-технічного ліцею з народними депутатами України Олександром Співаковським і Андрієм Гордєєвим та відомим громадським діячем, підприємцем, кандидатом на посаду Херсонського міського голови Оленою Урсуленко.

«Першочерговим завданням для мене стоїть вирішення питань соціального забезпечення. Основні пріоритети - наповнення бюджету та мінімізація банкрутства у провідних галузях міста. Створення позитивного клімату для розбудови заводів з переробки аграрної продукції. Забезпечення гідного життя працівникам освітньої, медичної, культурної сфер.

Я йду не сама, а з командою професіоналів. Ці люди є патріотами свого краю, їм небайдуже, що відбувається у їх місті та в країні в цілому. Команда «Солідарності» - основа безпеки країни, а безпека країни – це безпека кожного з нас. Зупинили агресора - відродимо країну. Зробіть 25 жовтня свій вибір чесно і за совістю», - наголосила Олена Урсуленко.

«Особистість міського голови один із вирішальних факторів ефективного функціонування системи міської влади. Чесність, компетентність і злагоджена команда - складові необхідні для успіху, якими вже володіє Олена Урсуленко. Як у впливового підприємця у неї є чітке розуміння і план дій для перезавантаження економіки Херсона.

Напередодні виборів особливо важливим є розуміння необхідності побудови цілісної системи: Президент - Верховна Рада - Місцева влада. Своїми вчинками, як громадський діяч, Олена Урсуленко роками доводила, що їй не байдужа доля рідного міста. Вона володіє всіма необхідними якостями для плідної роботи на посаді Херсонського міського голови» - зазначив Олександр Співаковський, народний депутат України.

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон