Миру, спокою та процвітання вам, дорогі українці!

Дорогі співвітчизники! Сьогодні ми відзначаємо 24-ту річницю незалежності нашої держави. Вітаємо всіх з цим святом!

Століттями мільйони наших предків мріяли про вільну та незалежну України - і поклали свої життя у боротьбі за неї.

24 роки тому ми нарешті домоглися своєї мрії - і над Україною було офіційно піднято національний синьо-жовтий прапор.

Сьогоднішню річницю незалежності ми зустрічаємо у непростих умовах. На Сході України другий рік не вщухає війна, гинуть наші сини, брати й чоловіки, країна скотилася в глибоку економічну прірву, люди доведені до межі бідності.

Зараз як ніколи всім нам варто об'єднатися заради найважливішої мети: не дати розірвати державу ворожнечею та штучним розбратом, зберегти цілісність, незалежність і суверенітет України.

Перший і головний крок до цього - припинення війни на Донбасі. І він буде зроблений тоді, коли влада нарешті реально - не на словах - приступить до виконання Мінських угод!

Українці повинні сказати своє вагоме слово і змусити нинішню владу нарешті працювати на благо держави і кожного її громадянина.

Шановні співгромадяни!

У цей день бажаємо всім мешканцям нашої країни насамперед миру. Нехай кожен українець зможе відчути себе захищеним у власному домі. І тоді 25-ю річниці незалежності України зустріне в мирі та злагоді, на шляху впевненого виходу з кризи.

Миру, спокою та процвітання вам, дорогі українці!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон