Кошти - громаді, благоустрій - місту

Вчора міський голова Скадовська Гавриш О.В. провів чергову апаратну нараду з керівниками комунальних підприємств, дошкільних закладів, членами апарату виконавчого комітету. Серед нагальних питань розглядалися наступні:

Триває останній місяць літа, донині комунальні служби на достойному рівні забезпечували всі поточні потреби значно збільшеної міської громади на час оздоровлення. "Варто реально оцінювати належні матеріальні ресурси підприємств для негайного вирішення наявних проблем", — зауважив міський голова.

Наразі економія у підприємствах має бути у розумних межах, наголосив Олександр Васильович, на заробітній платні чи обладнанні економити марно, через це втрачається тиск води у мережах або чистота у місті, що негативно може відобразитися на загальному стані міста-курорту.

У серпні дошкільні заклади міста звітуватимуть про готовність до нового навчального року, міський голова чекає у звітах реальної оцінки господарського забезпечення закладів.

Цього тижня відбудуться позачергові засідання виконавчого комітету та сесії міської ради, головне питання — розподіл вільних залишків. "Треба запевнити депутатів, що кошти треба виділити на облаштування міських садків, на благоустрій міста, максимально вкласти наявні ресурси на користь громади", — підкреслив міський голова.

Скадовська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон