В Херсоні надають психосоціальну підтримку незахищеним верствам населення

Тренінги по психосоціальній підтримці проводяться на базі Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Тренінг на тему: «Психосоціальна підтримка незахищеним верствам населення» відбувся з 17 по 19 лютого 2015 року був проведений в рамках реалізації програми Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України за фінансової підтримки Міжнародної Федерації товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця та Червоного Хреста Данії.

В рамках тренінгу були розглянуті такі теми, як кризові явища та перша психосоціальна підтримка, стрес та психологічна адаптація, підтримка співробітників та волонтерів до, підчас та після кризових подій тощо. Тренінг включав в себе не тільки теоретичні знання, а і відпрацювання в групах, складання тестів.

Особливу увагу приділили психосоціальній підтримці постраждалих з зони АТО та можливостях працівників і волонтерів у цій діяльності.

Проведення зазначених заходів надасть змогу розширити можливості та зміцнити потенціал ТЧХУ задля надання якісної психосоціальної підтримки вразливим верствам населення та створити структуру майбутньої діяльності по наданню психосоціальної підтримки в Україні.

Прес-центр Херсонської обласної організації
Товариства Червоного Хреста України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон