В Скадовську виховують патріотів

Заняття з патріотичного виховання діток «Моя Україна — моя Батьківщина» відбулося в старшій групі дошкільного навчального закладу № 7 «Казка» Скадовська, провела його вихователь Людмила Куреня.

На заняття були запрошені гості - директор СНВК «Академічна гімназія» Ганна Соценко, заступник директора з навчально-виховної роботи Оксана Афанасіаді та батьки вихованців.

Разом з вихованцями старшої групи присутні подорожували у різні куточки рідної неньки України, знайомилися з історією та сьогоденням держави, національними символами, звичаями.

Вихователь садочку «Казка» Людмила Куреня приділяє велику увагу патріотичному вихованню. Вихователь добре розуміє, що саме від педагогів дошкілля залежить, яким буде майбутнє покоління українців.

Директор «Академічної гімназії» Ганна Соценко у своєму виступі відмітила, що любов до Батьківщини починається з радісних почуттів, викликаних рідною природою, фольклором, народним мистецтвом, зі знань про свою країну, поваги до її талановитих і працьовитих людей, бажання наслідувати їх.

Присутніх вразило знання дітей про рідний край, історичні та державні символи українського народу. Вони ще раз переконалися в тому, що спільні заходи дарують щасливі митті спілкування та зігрівають теплом надії на найкраще. Зворушливо з вуст маленьких патріотів звучав Гімн України...

Наталя ТАНГЕЛ
Скадовськ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон