На Херсонщині все спокійно

На Херсонщині оперативна обстановка залишається стабільною.Про це повідомив голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Путілов вчора, 24 січня після проведення наради з представниками силових структур області.

За даними Херсонської облдержадміністрації, протягом минулого тижня суспільно-політична ситуація в області залишалась стабільною. Суттєвих порушень порядку на території регіону не відбувалось.

Протягом тижня Державною прикордонною службою не повідомлялося, про факти порушення повітряного простору території області з боку тимчасово окупованого Криму або РФ.

Основною задачею для всіх є підтримка порядку та спокою в області, а також недопущення провокацій на території області.

На прикордонних територіях з Кримом продовжують функціонувати військові частини Збройних сил України, військовослужбовці Державної прикордонної служби, спільні патрулі для підтримки правопорядку. Укріплено кордони, облаштовані блок - пости.

Тим не менше, у п'ятницю 23 січня була проведена селекторна нарада, яка відбулася за участю керівництва Кабміну, РНБО, всіх голів облдержадміністрацій, а також представників силових структур областей.

Голова Херсонської ОДА Андрій Путілов закликав всіх в межах області долучитись до охорони правопорядку: «Сьогодні, коли над Україною нависла терористична загроза, ми всі маємо об'єднатися та докласти максимум зусиль для того, щоб в нашій області було спокійно, без яких би то не було проявів сепаратизму чи екстремізму», - зазначив голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов.

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон