Мешканці одного з херсонських гуртожитків звернулися до мера Херсона

Понад сімдесят херсонців, які проживають у гуртожитку по вулиці Петренка, 79 звернулися до міського голови Херсона з вимогою захистити їх законні права від свавілля міських чиновників.

У зверненні на ім'я голови Херсонської міської ради В.В.Миколаєнка йдеться про ситуацію, що склалася навколо подальшої долі помешкань гуртожитку, розташованого за адресою Петренка, 79.

На переконання підписантів звернення - в окремих ЗМІ, за підтримки деяких депутатів Херсонської міськради, розпочалася ганебна кампанія по дискредитації дій будинкового комітету гуртожитку за вказаною адресою – пишуть і заявляють про свавілля, беззаконня і таке інше...

Метою дискредитації будинкового комітету гуртожитку, на переконання його мешканців, є передача його на баланс управління житлово-комунальної власності Херсонської міськради, а потім – в управління одного з численних ЖЕКів.

Мешканці гуртожитку по вулиці Петренка, 79 категорично проти такого рішення і вважають намагання дискредитувати будинковий комітет «Петренко, 79», створений ще у 2011році для захисту їх конституційних прав, свідомою провокацією для того, щоб позбавити їх можливості самим вирішувати долю власного помешкання.

У зверненні наводяться приклади того, як окремі депутати Херсонської міської ради зловживають своїми повноваженнями, в херсонських гуртожитках, які передані на баланс управління ЖКГ міськради: «...більшість кімнат передається у володіння депутатам міськради, а їх колишні мешканці змушені виїхати на вулицю».

Тому мешканці гуртожитку по вул. Петренка, 79 закликають мера Херсона Володимира Миколаєнко не допустити, щоб «гуртожитком заволоділи чиновники – корупціонери, або просто недоброзичливці, які самі хочуть очолити створений нами будинковий комітет та розпоряджатися нашими кімнатами на власний розсуд»!

Звернення підписали 73 мешканця гуртожитку за адресою:
м. Херсон, вул. Петренка, 79

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон