Кому волонтери ХДУ дарували новорічні дива?

На зимові свята з нетерпінням чекає кожна дитина, адже саме напередодні Нового року трапляються найприємніші сюрпризи.

Студенти-волонтери СВЦ «Власний вибір» Херсонського державного університету змогли подарувати своїм маленьким підопічним не лише справжнє свято з подарунками і новорічною виставою, а й незабутні емоції.

16 грудня до Дня святого Миколая студенти відвідали Херсонську спеціалізовану загальноосвітню школу №2 та Дитячу обласну клінічну лікарню. Першокурсники факультету культури і мистецтв підготували для маленьких глядачів чарівну казку, за якою ті не тільки із захопленням спостерігали, а й навіть допомагали акторам. Після вистави діти отримали солодкі подарунки, які для них підготували факультет культури і мистецтв, факультет філології та журналістики і факультет дошкільної та початкової освіти. Волонтерам вдалося створити святкову атмосферу та подарувати малечі передноворічний настрій.

23 грудня до Херсонського обласного Будинку дитини для дітей з ураженням ЦНС було передано гуманітарну допомогу (дитячі теплі речі), зібрану силами студентів університету. А 25 грудня за підтримки Херсонського обласного благодійного фонду «Сармат», який надав машину, на новорічне свято до Новокиївської школи-інтернату були відправлені подарунки.

Хлопчики старших класів отримали великі чайні чашки, дівчата – м'які іграшки та оригінальні заколки для волосся. Хлопчикам молодших класів подарували розмальовки і наклейки, а дівчаткам – великі м'які іграшки. Крім того, кожен з них отримав паперового журавля з солодким сюрпризом всередині. Підготували дарунки для дітей факультет біології, географії і екології та факультет природознавства, здоров'я людини і туризму.

Святкові дива від волонтерів продовжилися благодійною акцією «Новорічна подорож», яка відбулася 26 грудня в Херсонському обласному Будинку дитини для дітей з ураженням ЦНС. Студенти факультету технологій та сфери обслуговування підготували новорічну казку, в якій брали участь і самі діти, танцюючи та граючи разом із казковими персонажами, що завітали до них у цей день. Наприкінці дітлахів привітали Дід Мороз та Снігуронька і передали їм солодкі сюрпризи від факультету фізики, математики та інформатики.

Малюки, їх матері та співробітники Будинку дитини були раді зустрічі із студентами Херсонського державного університету та подякували їм за світлі емоції і позитивний настрій. Вони нагородили грамотою голову громадської організації Студентський волонтерській центр «Власний вибір» Марину Осадчу, деканів факультетів та усіх, хто був задіяний в організації свята, за патріотичну позицію, творчий підхід, креативні ідеї, винахідливість, майстерність, милосердя та благодійну допомогу одягом вихованцям Херсонського обласного Будинку дитини для дітей з ураженням ЦНС.

Останнім передноворічним заходом стало новорічне привітання у Школі раннього розвитку особистості 28 грудня.

Отже волонтери СВЦ «Власний вибір» ХДУ не за чутками знають, чого варті дитячі усмішки. Працюючи з маленькими підопічними, вони не тільки намагаються вкладати свою душу у добрі справи, а й отримують задоволення, коли бачать, скільки оченят навколо них сяють радістю, вдячністю та вірою у дива.

Інформацію до Прес-центру ХДУ надано
Студентським волонтерським центром «Власний вибір»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон