У Каховці врятували з «квартирного полону» двох малолітніх дітей

У минулому році каховські рятувальники багато разів допомагали людям потрапляти до помешкань, у яких знаходилися діти без нагляду. І от вже у новому році, вдень 9 січня, на вул.Карла Маркса сталася подібна історія.

І щоразу до таких телефонних дзвінків рятувальники ставляться з підвищеною увагою, адже мова йде про безпеку дітей. У даному випадку у квартирі перебували 5-річна дівчинка з 2-річним братиком. Чому такі маленькі діти були самі, це вже питання інших служб, а каховчани просто виїхали до місця події виконати свій прямий обов'язок. Що сталося із замком – залишається лише здогадуватися, але чоловіча вправна рука рятувальника змусила його відчинити двері житла.

Шановні батьки! Велике прохання до вас: знаходьте можливість не залишати дітей без нагляду дорослих. Адже вони, пізнаючи світ, часто щось ламають, підпалюють тощо і наражають себе на небезпеку. А відтак – травмуються і трапляється, що вмирають. І від цього найбільший біль батькам. Пам'ятайте про це.

Головне управління ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон