В Скадовську відкрили нове приміщення відділення медичної швидкої допомоги

Урочистості новосілля відкрив міський голова Скадовська Олександр Гавриш, який наголосив, що ця подія - яскравий приклад співпраці працівників активної медицини та міської громади.

«Раніше це приміщення мало неприглядний вигляд, його дах замінено рішенням депутатів міської ради, комунікації та оздоблювальні роботи справа рук комунальних служб. Допомагали всі, до кого зверталися працівники «швидкої». І це прояв високої громадської свідомості, адже від лікарів першої ланки залежить здоров'я пацієнта», - відзначив на відкритті оновленого приміщення міський голова Скадовська Олександр Гавриш.

А головне те, що власними руками колективу зроблено чимало, навчилися поли й стіни лагодити. Подяку та щирі побажання добра і благополуччя виказав лікарям «швидкої» міський голова, подарував і гостинець на входини.


Головний лікар відділення «швидкої допомоги» Валерий Березовський подякував всім за допомогу у облаштуванні приміщення. Символічну стрічку було перерізано й гості мали змогу побачити плід сумісної роботи. Тепло і затишно у кабінетах, ремонт зроблено з родинним теплом, власними руками - як для себе.

Приміщення нині виглядає охайно і привабливо. Його господарі, 15 фельдшерів та 13 водіїв. Мають 4 машини швидкої, серед них реанімобіль, оснащений за останніми вимогами необхідним для підтримки роботи серця та дихання. У їх підпорядкуванні відділення у смт. Лазурне та підрозділ у Каланчаку.

Скадовська служба «швидкої допомоги» дуже динамічна, під час урочистостей на виклик рушила одна з автівок. Звичайно, не все ще зроблено, але є база і головне завзятий колектив. Успіхів і вдачі їм у нелегкій справі!

Наталя ТАНГЕЛ
Скадовськ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон