Рух транспортних засобів територією Херсонщини відновлено

Упродовж останніх днів сильні снігопади призвели до значного ускладнення руху транспорту на автошляхах області.

Для ліквідації наслідків негоди та надання всілякої допомоги учасникам дорожнього руху цілодобово задіється максимальна кількість особового складу Державтоінспекції.

Інспектори ДПС здійснюють регулювання руху транспортних засобах у місцях значного їх скупчення, допомагають водіям, які потрапили у «сніговий полон» або з'їхали у кювет та не можуть самостійно виїхати на проїзну частину. На стаціонарних постах ДПС працівники ДАІ пропонують бажаючим зігрітися гарячим чаєм.

За допомогою засобів масової інформації учасникам дорожнього руху постійно доводиться інформація про стан проїзду на дорогах області та надаються поради Державтоінспекції про заходи безпеки на проїзній частині під час ускладнення погодних умов.

Наразі завдяки тісній взаємодії з дорожніми, комунальними організаціями та підрозділами ДСНС ситуацію на автошляхах області та у м. Херсоні вдалося виправити. За погодженням з Державтоінспекцією та за рішенням служби автомобільних доріг відновлено рух всіх транспортних засобів на ділянках автодоріг М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (км 177 – 206) та Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ (км 0 – 55).

Прес-служба УДАІ УМВС
в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон