Співробітники виправної колонії на Херсонщині здавали заліки на знання правил дорожнього руху

До Голопристанської виправної колонії (№7) управління ДПтС України в Херсонській області завітав інспектор Державної автоінспекції України.

21 листопада 2014 року в Голопристанській виправній колонії – міжобласній туберкульозній лікарні управління Державної пенітенціарної служби України в Херсонській області (№7) відбулась робоча зустріч співробітників установи зі старшим інспектором відділення Державної автоінспекції України старшим лейтенантом міліції Олегом Хабратом.

На початку зустрічі інспектор ДАІ розповів про ситуацію на дорогах Херсонщини, статистичні дані якої є невтішними. Особливу увагу зупинив на причинах ДТП, найпоширенішими з яких є: перевищення швидкості, виїзд на смугу зустрічного руху, водіння у нетверезому стані, експлуатація технічно-несправних транспортних засобів.

Також, у рамках заходу, серед співробітників виправної колонії проведено здачу заліків на знання правил дорожнього руху, адже саме ці знання є запорукою збереження життя і здоров'я.

Окрім того, пенітенціарії мали змогу задати інспектору запитання, які мали місце у власному досвіді кожного. На усі запитання працівник ДАІ надав обґрунтовані відповіді.

Такі робочі зустрічі є важливими, адже основним напрямком боротьби з правопорушеннями на дорогах, це їх профілактика.

Відділ по роботі з персоналом
Голопристанської ВК(№7)
управління ДПтС України в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон