Понад 700 херсонців вже подбали про свою старість

Саме така кількість херсонців сплачує внесок за укладеними договорами про добровільну участь у сплаті єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у цьому році.

Загалом за 10 місяців поточного року роботодавці Херсонщини спрямував на рахунки Держказначейства 2,1 млрд.грн. єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Тільки у жовтні від них надійшло 226,4 млн.грн. внеску.

«Добровільна участь у системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування надає реальну можливість херсонцям забезпечити страховий стаж для проведення пенсійних виплат та впливати на розмір майбутньої пенсії», – підкреслив заступник начальника Головного управління ДФС у Херсонській області Микола Квасневський.

Нагадаємо: триває обговорення Концепції реформування податкової системи України, з кількома моделями реформування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон