Херсонська облдержадміністрація відкрита для людей

Запевнив громаду Херсонщини голова ОДА Андрій Путілов, коментуючи інцидент з представниками громадськості, яких не пустили на сесію облради минулої п'ятниці

Зараз в Херсонській обласній державній адміністрації щодня проводяться мінімум по три зустрічі з представниками усіх громадських організацій, які прагнуть співпраці заради розвитку області: «До нас щодня приходять небайдужі херсонці, активісти, представники майдану, волонтери. Хтось скаржиться, хтось звертається із пропозиціями, ми всіх приймаємо і дослухаємося, намагаємося допомогти», - підкреслює голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов.

Як приклад, він навів останнє засідання сесії обласної ради, участь у якому виявили бажання взяти представники ДЮСШ №6, адже на ньому вирішувалося важливе питання для навчального закладу: «До мене заздалегідь звернулися із листом, щоб я посприяв у вирішенні питання участі представників школи у заході, і хоча засідання сесії обласної ради організовує не обласна державна адміністрація, я допоміг у вирішенні питання».

У той же час, Андрій Путілов прокоментував ситуацію, яка виникла у зв'язку із тим, що представники громадської організації «Коло народної довіри» не потрапили на засідання сесії обласної ради. За словами голови облдержадміністрації, активісти перед початком засідання з цього питання спілкувалися з його радниками, які запропонували надати відповідне звернення, що було необхідним у зв'язку із тим, що захід організовувала не обласна державна адміністрація. Проте, вони відмовилися.

«Обласна державна адміністрація завжди відкрита для людей, з відповідними зверненнями сюди можуть звертатися усі бажаючі. І я запевняю, що особисто сприятиму вирішенню питання», - сказав Андрій Путілов.

Ольга АТАМАНОВА

Фото Дмитрий Кулаков

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон