Голова в Херсонській обласній раді, мабуть, з'явиться не скоро

І по сьогоднішній день Херсонська обласна рада має тільки заступника голови і складається таке враження, що голова депутатам обласної ради геть не потрібен...

І не тільки депутатам. Сьогодні, під час розмови кореспондента нашого видання та заступника голови обласної ради, стало зрозуміло, що у виборах очільника ради, не дуже зацікавлена і заступник голови облради Тамара Федько, яка натякнула, що депутати і без голови облради непогано справляються.

Ми процитуємо:

Кор. На минулій сесії ви анонсували вибори голови обласної ради, сьогодні цього не сталося. Чому так? Можливо голова облради взагалі не потрібен?

«Я думаю, що голова обласній раді, звичайно, потрібен. Ідуть консультації серед депутатів. Повірте мені, я не ініціюю це питання, бо є депутати, депутатський корпус. І коли буде така кандидатура, ми обов'язково будемо її розглядати».

Кор. Коли це буде?

«Я не можу вам сказати, коли це буде. Можливо хтось скаже давайте завтра проводити сесію, можливо пізніше... Я готова так само, як і інші депутати, якщо буде достойна кандидатура, підтримати її. Сесія працює в звичному режимі, депутати, мені здається, справляються», - сказала заступник голови обласної ради Тамара Федько.

Можливо, ініціювати вибори голови облради Тамара Федько і не може, проте, явно хоче, щоб вони взагалі не відбулися...

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон