Вдова херсонського героя, який загинув в зоні АТО очолила «Оберіг»

Сьогодні, 14 листопада, під час сесії Херсонської обласної ради, депутати затвердили питання, щодо створення комунального некомерційного соціального підприємства «Оберіг» Херсонської облради.

Розглянувши звернення ОДА від 5 листопада 2014 року про створення комунального некомерційного соціального підприємства «Оберіг» Херсонської обласної ради, відповідно до статті 78 Господарського кодексу України, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку та управління об'єктами комунальної власності, обласна рада вирішила створити комунальне некомерційне соціальне підприємство «Оберіг».

Внесок у статутний фонд підприємства буде складати 5 тисяч гривень, за рахунок нерозподіленого вільного залишку коштів, що склався на рахунку обласного бюджету станом на 1 січня 2014 року.

Рішенням сесії облради було призначено директором комунального некомерційного підприємства «Оберіг» дружину добровольця батальйону «Херсон» Владислава Ковальова, який загинув під час виходу з оточення під Іловайськом - Вікторію Вагнер.

Херсонська обласна рада має укласти контракт із Вікторією про приймання на посаду директора строком на 3 роки.

У статуті підприємства «Оберіг» зазначається, що воно є комунальним унітарним некомерційним підприємством з надання допомоги військовослужбовцям та членам їх сімей.

Підприємство засноване на базі майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад Херсонської області та належить до сфери управління Херсонської обласної ради.

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон