За п'ять днів на Херсонщині вилучили майже півтони самогону

В Херсонській області тривають заходи по боротьбі з самогоноварінням, які направлені на попередження, виявлення фактів виготовлення і реалізації самогону та інших міцних напоїв домашнього виготовлення.

Дільничні інспектори міліції постійно проводять рейди та операції по виявленню осередків самогоноваріння, припиняють їх діяльність та притягають організаторів до адміністративної відповідальності.

За час проведення заходів дільничні інспектори міліції вилучили понад 420 літрів самогону, 1264 літри браги, 33 самогонних апаратів. Складено 28 адміністративних протоколів за ст.156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями) та ст.176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення).

Шановні громадяни! Якщо ви маєте інформацію про факти виготовлення і реалізації самогону та інших міцних напоїв домашнього виготовлення, прохання звертатися за телефоном Управління громадської безпеки УМВС в Херсонській області: 45-93-20.

СЗГ УМВС в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон