Микола Дмитрук продовжує допомагати людям

У сьогоднішній фінансовій скруті на Херсонщині, навіть питання, що потребують термінового вирішення, зазвичай, непосильні для міських, районних і сільських бюджетів. Люди потребують допомоги, і не лише під час виборів...

Але є на Херсонщині люди, готові підставити плече і в короткий строк розв'язати нагальну проблему, стає зрозуміло – у нас є гарне майбутнє. Уже 2 роки, як народний депутат України 7 скликання Микола Дмитрук надає благодійну допомогу виборцям 184 виборчого округу. Так сталося, що офіційно його не переобрали у новий Парламент, та він й надалі продовжує допомагати людям, з якими живе пліч-о-пліч.

Під час передвиборчої кампанії Миколу Ілліча посвятили у спонсори Новокаховської гімназії міськради. Одразу після виборів меценат поспішив у навчальний заклад - на зустріч зібрався майже увесь вчительський колектив. Микола Дмитрук запевнив, що допомагатиме конкретними справами. «Аби робити добрі справи, особливі повноваження не потрібні, просто треба зробити крок назустріч до тих, хто потребує підтримки. Робити добро — це означає надавати допомогу. Новокаховській гімназії сьогодні вона необхідна, тому я став їхнім спонсором. Я щаслива людина – я маю змогу допомагати іншим по волі своєї душі», - говорить Микола Дмитрук.

Найперше, чого попросив колектив у Миколи Ілліча – облаштувати теплий туалет для школярів. «У школі функціонує лише вбиральня для молодших учнів. У старшій школі вона не працює з технічних причин. Тож старшокласникам доводиться бігати у «прийми»», - говорить директор гімназії Олена Литвинова.

Обіцянки мають не розходитися із ділами, - вважає Микола Дмитрук, тож залучені меценатом спеціалісти вже приступили до підготовчих робіт і зовсім скоро підшефний навчальний заклад матиме так необхідне санітарне приміщення.

Оксана КОРІННА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон