Херсонські засуджені вимагають вибачень від нардепа

Ув'язнені, котрі перебувають в Херсонській ПВК № 90, написали колективну скаргу на ім'я начальника установи Олексія Луговського з проханням розібратися в ситуації, яка склалася після виборів.

Зокрема, в тексті скарги, засуджені згадують ім'я народного депутата Юрія Одарченка, який, начебто, публічно образив їх: «С его слов, сказанных в эфире одного с местных телеканалов, складывается впечатление, что в ИК № 90 отбывает наказание необразованное быдло, тупые наркоманы, и ВИЧ-инфицированные, которым не то, что веры, но и доверия нет! Юрий Витальевич, не впутывайте нас в свои политические провокации», - йдеться у зверненні засуджених до народного депутата.

Скаргу засуджені ПВК №90 передали не лише начальнику установи, а й голові Громадської Ради при управлінні Державної пенітенціарної служби в Херсонській області Аллі Дегтяренко, з її слів стає зрозуміло, що на сьогоднішній день атмосфера в колонії неспокійна: «У Північній колонії зараз панують різні настрої, люди не розуміють, чому і за що їх образили. Так, вони відбувають покарання за те, що переступили через межу закону. Однак, вони такі ж громадяни України, як і інші. Вони обмежені в правах і в свободах, але ж не в свободі вибору».

Олена ДОНЧА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон