На Херсонщині вирішують проблему безробіття молоді

Проблема безробіття молоді є однією з актуальних на Херсонщині, тому служба зайнятості намагається сприяти зайнятості молоді різними напрямами, у тому числі і проведенням тренінгових занять.

Так, днями, у приміщені Високопільського районного центру зайнятості для 15 безробітних, із категорії молодь у віці до 35 років, представником ГО ХОТЦ «Вектор розвитку» Сергєєвою Інною проведено одноденний тренінг «Молодь на сучасному ринку праці».

Як працевлаштуватися на роботу без досвіду, як вести себе під час співбесіди, як побудувати схему особистого професійного плану? Саме ці питання розглядалися під час заняття, учасники моделювали різні форми поведінки та отримали кваліфіковані відповіді та поради тренера щодо подолання депресивної поведінки у вирішенні проблеми працевлаштування.

У ході спільної діяльності та колективного обговорення проблем присутні отримали позитивну мотивацію щодо працевлаштування та побудови моделі життєвого успіху.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон