На Херсонщині розпочався місячник пожежної та техногенної безпеки в житлі

За 10 місяців поточного року в області зареєстровано 1549 пожеж, під час яких загинуло 47 осіб. З початком опалювального сезону, як правило, кількість пожеж і потерпілих в них людей зростає.

Враховуючи специфіку осінньо-зимового періоду, в перші дні листопада в області стартував місячник пожежної та техногенної безпеки в житлі. Його мета донести до кожного жителя області усвідомлення важливого ставлення до особистої безпеки та безпеки оточуючих щодо дотримання правил пожежної безпеки у повсякденні.

Фахівці Головного управління ДСНС та інспекторський склад міськрайвідділів і секторів старатимуться якомога більше за цей період поспілкуватися з жителями саме сільської місцевості, особливо з людьми похилого віку, багатодітними родинами та тими, хто зловживає алкоголем.

Забезпеченню проведення місячника передувала чимала робота, яка в першу чергу була спрямована на те, аби у ньому були задіяні не лише працівники обласної служби ДСНС, а й органів виконавчої влади на місцях.

Хід та якість проведення даного заходу знаходиться на контролі у начальника обласної служби ДСНС Сергія Чорного, який впевнений, що такі профілактичні заходи дуже важливі і повинні містити не формальний, а практичний зміст.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон