Андрій Гордєєв: Якщо у них такі засоби, то не знаю які у них тоді цілі

Сьогодні зранку, у прямому ефірі херсонського місцевого телебачення кандидат у народні депутати України від Блоку Петра Порошенко Андрій Гордєєв прокоментував вчорашній інцидент із побиттям його машини.

«Вчора, коли я проводив зустріч із студентами, в моїй машині було вибите скло цеглою, до якої було прикріплено записку з залякуванням. Але я на це не акцентую увагу. Моїм прямим опонентам мене цим не залякати», - заявив Андрій Гордєєв.

Він також сказав, що: «По всій країні до парламенту намагаються пройти люди, що накрали гроші, коли були при владі, перефарбувалися у інші кольори і поміняли назву партій. Але ж ми не забули події Майдану, диктаторські закони, за які голосували мої опоненти і через яких зараз на сході іде братовбивча війна».

Андрій Гордєєв звернувся до жителів області і наголосив, що саме від виборців залежить, який парламент і життя вони для себе оберуть і порадив голосувати за справжніх українців і патріотів, а не за сепаратистів і олігархів, які там були до сьогодні.

Програма «Ранковий гість»
на ХОТРК «Скіфія»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон