Червоний Хрест Херсонщини допомагає переселенцям

Днями Херсонська обласна організація Товариства Червоного Хреста України отримала від Національного Комітету ТЧХ більше 300 гігієнічних наборів для переселенців із зони АТО.

Керівництво Херсонської обласної організації разом з керівництвом управління ДСНС та представниками УВКБ ООН узгодили категорії утримувачів цієї гуманітарної допомоги та місця їх видачі.

Перша акція була проведена працівниками обласної організації ТЧХУ спільно з рятувальниками обласного та районного управління ДСНС в Генічеському районі в пансіонаті «Чайка – 2», де комплексно перебувають переселенці зі Сходу. Здійснювали видачу гігієнічних наборів працівники Генічеської районної організації Товариства Червоного Хреста України за участю представників УДНС та місії УВКБ ООН.

Працівники Червоного Хреста та переселенці вдячні працівникам УДНС за транспортну доставку, завантаження та роздачу цієї гуманітарної допомоги.

Видача гігієнічних наборів переселенцям продовжується і в інших районах області. Проект здійснюється за фінансової підтримки УВКБ ООН «У справах біженців».

Прес центр Херсонської обласної організації ТЧХУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон