Херсон готується до свята

В Дніпровському районі міста Херсона пройшов «чистий четвер» до Дня міста.

11 вересня 2014 року колективи підприємств, організацій та установ, мешканці об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та квартальних комітетів, небайдужі мешканці Дніпровського району долучились до акції з наведення благоустрою – в районі пройшов «чистий четвер».

Працювало 90 підприємств, установ та організацій, 1006 чоловік, задіяні 5 одиниці техніки. На міське сміттєзвалище вивезено 30 куб.м., очищено прилеглих до підприємств територій, організацій 112 тис.кв.м., з них 8000 кв.м. покошено трави. Наводився лад і в парках, скверах та інших зонах відпочинку - очищено 19000 кв.м. території, обрізано – 411 бордюрів.

Посадовці виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради постійно підтримують акції з благоустрою та безпосередньо беруть участь в наведенні ладу на території району. Зусиллями колективу було упорядковано зелені зони скверу Монастирська Слобода, територію навколо адміністративної будівлі. Долучається до акцій з благоустрою і учнівська молодь району – учні загальноосвітніх навчальних закладів та студенти професійних ліцеїв і вищів, розташованих на території району, постійно беруть участь в очищенні парків і скверів від сміття, опалого листя тощо. Під час прибирання було наведено лад біля пам'ятних знаків, присвячених подіям Великої Вітчизняної Війни.

Над благоустроєм району постійно працюють спеціалісти комунального підприємства «АЛЬКОР». Завдяки співпраці районної влади та керівництва підприємства в Дніпровському районі проводиться покіс парків та скверів, зелених зон вздовж проїзної частини.

Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює подяку всім, хто долучився до «чистого четверга» та кожен день працює над благоустроєм рідного міста!

Оксана Гузь, виконавчий комітет
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон