Онкологія як медико-соціальна проблема: переможемо лише разом!

Херсонських журналістів та громадськість запрошують на секційне засідання, яке відбудеться в Херсонському обласному онкологічному диспансері.

В рамках регіональної науково-практичної конференції Першої Таврійської школи з питань онкології, що відбудеться 4-5 вересня у Херсонському обласному онкологічному диспансері, вперше на Херсонщині пройде секційне засідання для журналістів та громадськості на тему «Онкологія як медико-соціальна проблема: переможемо лише разом!», також відбудеться прес-тур по Херсонському обласному онкологічному диспансеру.

4-5 вересня 2014 року у конференц-залі Комунального закладу Херсонської обласної ради «Херсонський обласний онкологічний диспансер» відбудеться регіональна науково-практична конференція Першої Таврійської школи з питань онкології на тему «Мультидисциплінарний підхід до діагностики і лікування пухлин малого тазу».

Перший день конференції складатиметься з двох пленарних засідань: Сучасні підходи до лікування колоректального раку та комплексне та комбіноване лікування злоякісних новоутворень органів сечостатевої системи. Серед доповідачів - 6 докторів та 4 кандидати медичних наук з провідних інститутів та клінік України (Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя).

Другий день конференції присвячений секційним засіданням за спеціальностями: з питань комплексної діагностики, з питань хіміопроменевої терапії та з питань оперативного лікування пухлин малого тазу.

Перше секційне засідання для журналістів та громадськості на тему «Онкологія як медико-соціальна проблема: переможемо лише разом!» буде присвячене окремим питанням профілактики та лікування онкологічних захворювань, відновлення після перенесеної хвороби, зокрема, ролі медичної журналістики в висвітленні цих питань, ролі суспільства, родичів, психологів, соціальних працівників на різних етапах лікування та реабілітації в онкології. В рамках другого дня конференції відбудеться також прес-тур по Херсонському обласному онкологічному диспансеру.

Початок конференції: 4 та 5 вересня - 9:00.

Місце проведення – конференц-зал Херсонського обласного онкологічного диспансеру, поліклініка, 2 поверх.

Додаткова інформація: на сайті http://www.onko.ks.ua/
по e-mail onko.xood@gmail.com
за телефоном 0552-359288

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон