Товариство Червоного Хреста звертається до небайдужих херсонців

Херсонська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оприлюднила звернення. В ньому закликає всіх небайдужих херсонців допомогти нашим співвітчизникам

Херсонці! Допоможемо разом нашим співвітчизникам!

У ці важкі для держави часи, коли продовжується антитерористична операція в Донецькій та Луганській областях нашої країни, чиниться безлад, мародерство, гинуть люди, руйнуються будинки мирних жителів, багато родин, які хвилюються за життя своїх дітей та близьких, змушені залишати свої домівки та переїжджати до інших областей, зокрема до Херсонської області.

Багато з нас навіть не розуміють, що це таке - опинитися на новому місці з обмеженими засобами для існування, коли повністю руйнується життєвий уклад, рвуться зв'язки з рідними і люди відчувають потребу буквально в усьому. Дуже важко доводиться тим сім'ям, які переїжджають з маленькими дітьми, особливо з немовлятами.

У створеному на залізничному вокзалі міграційному пункті, на якому чергують рятувальники управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Херсонській області та патронажні медичні сестри Червоного Хреста, щодня проходять реєстрацію близько 100 громадян, яких розміщують в пансіонатах, будинках відпочинку, санаторіях, гуртожитках та у приватному секторі Херсонської області. В результаті спілкування медичних сестер з громадянами, які приїхали з зони АТО, визначаються їх потреби у забезпеченні житлом, одягом, продуктами харчування, іншими речами. Надається адреса та контактні телефони районних червонохресних організацій для можливості звернення за необхідною допомогою та психологічною підтримкою.

Більшість переселенців сподіваються на допомогу держави, громадських організацій, волонтерів та кожного з нас.

Тому Херсонська обласна організація Товариства Червоного Хреста України звертається до кожного Херсонця та мешканця області з проханням допомогти нашим співвітчизникам та надіслати грошові пожертви на розрахунковий рахунок: №26004052306706 в ХФ ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», МФО 352479, код 02940368. Одержувач: Херсонська обласна організація Товариства Червоного Хреста України. Призначення платежу: "Пожертви». «Приватбанк» в порядку благодійної акції перерахування коштів проводить без оплати за банківські послуги.

Громадян, які можуть надати притулок переселенцям, продукти харчування, одяг, санітарно-гігієнічні засоби, канцелярське приладдя тощо просимо звертатися в районні організації Товариства Червоного Хреста України за місцем проживання.

Адреси районних організації ТЧХУ у м. Херсоні:
Дніпровська районна організація ТЧХУ: вул. Куліка, 149;
Комсомольська районна організація ТЧХУ: вул. Будівельників, 20;
Суворовська районна організація ТЧХУ: вул. Суворова, 10.

Пожертви будуть використані Товариством для надання необхідної допомоги тимчасово переміщеним особам, які щиро сподіваються на підтримку усіх небайдужих громадян хлібосольної та доброзичливої Херсонщини.

Заздалегідь дякуємо за Вашу підтримку та розуміння!

Прес-центр Херсонської
обласної організації ТЧХУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон