Херсон святкує

Головне державне свято України – День Незалежності, яке відзначається щороку 24 серпня.

В історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення, вони не втратили своєї актуальності і по сьогоднішній день. Однією з таких подій є здобуття незалежності 1991 року.

Незалежність – це те, чим пишаються херсонці, саме тому сьогодні, 24 серпня вони вийшли на площу Свободи свого міста, аби подивитись на урочистий мітинг з нагоди 23-ї річниці Дня Незалежності України.

Незважаючи на те, що губернатор Херсонщини (поки що) та мер міста Херсона у своїх промовах згадали майже про одну політику і встигли образити окремі політичні партії, хоча робити це сьогодні було не обов'язково, херсонці залишились з гарним настроєм.

В захваті від свята особливо були херсонські діти, які щиро сміялись та грались синьо-жовтими паперовими стрічками. Ця малеча дуже сподівається, що стосунки між людьми стануть добрими і щирими, що між ними не буде ніякої злості, заздрості. Вони хочуть, щоб кожен прагнув зробити щось гарне для своєї Батьківщини, щоб вона стала країною, гідною своєї історії, своєї слави, свого величного імені – Україна!

Тетяна БОЙКО
фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон