На головній площі Цюрупинська

У Цюрупинську відзначать головні свята країни – День Державного Прапора України та День Незалежності України.

Відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України об'єднує всіх українців у любові до своєї Батьківщини та гордості за свою історію.

День Незалежності – це свято для українського народу, який, пройшовши серйозні випробування, створив свою незалежну державу.

У Цюрупинську заплановано проведення ряду патріотичних урочистостей, до участі в яких запрошується громадськість міста.

Відзначення Дня Державного Прапора України у місті пройде під назвою «Відроджена святиня – знамено України». Урочисті збори пройдуть на центральній площі 23 серпня 2014 року о 10 годині, де відбудеться церемонія підняття Державного Прапора України. Керівникам підприємств та організацій, приватним підприємцям, а також мешканцям міста пропонується святково оформити фасади споруд та житлових будинків, балконів з використанням державної символіки, а саме державними прапорами.

Відзначення Дня Незалежності України у Цюрупинську пройде під гаслом «Ти будеш жити, Україно, країно щастя і добра!» Урочистості з нагоди відзначення 23-річниці Незалежності пройдуть на центральній площі міста 24 серпня 2014 року, початок о 17.30. На честь відзначення Дня Незалежності України на центральній площі буде відкрито пам'ятний знак борцям за свободу, суверенітет та незалежність України.

До відзначення Дня Незалежності України у населених пунктах області будуть встановленні меморіальні дошки в пам'ять загиблих військових під час АТО. У м. Цюрупинськ меморіальна дошка буде встановлена на фасаді загальноосвітньої школи №2, де навчався Денису Бегіу, який захищав Україну в зоні АТО.

Цього дня для жителів та гостей міста відбудеться патріотична концертна програма у виконанні кращих творчих колективів Цюрупинського Центру культури та дозвілля. Для присутніх відбудеться свято української творчості у виконанні дитячого зразкового ансамблю танцю «Веселка». Також привітають гостей свята вихованці Цюрупинського Центру дитячої та юнацької творчості дитячий зразковий ансамбль танцю «Улыбка». Під час урочистостей на центральній площі пройде благодійна акція по збору коштів для підтримки української армії.

Прес-центр «Наше місто Цюрупинськ»
Фото Макс Пустовіт

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон