Херсонська ОДА отримала поради

Від територіального управління Держгірпромнагляду, яке надало пропозиції з підвищення безпеки атракціонів на курортах Херсонщини.

Теруправлінням Держгірпромнагляду України у Херсонській області надано ряд пропозицій Херсонській облдержадміністрації, стосовно функціонування рекреаційно-курортних територій у відповідності до законодавства. Основні з них стосуються безпеки атракціонної техніки, розміщеної на чорноморському узбережжі біля с. Залізний Порт.

Зокрема запропоновано виділяти земельні майданчики для механізованих атракціонів лише за наявності у суб'єкта господарювання дозволу Держгірпромнагляду на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію атракціонів.

Дозволяти підприємцям з інших регіонів експлуатувати атракціони лише за умови письмового інформування про це теруправління Держгірпромнагляду у Херсонській області, з наданням копій дозволів. (Згідно вимог Постанови КМУ від 26.10.2011р. № 1107)

Зобов'язати суб'єктів господарювання здійснювати допуск до нових, реконструйованих і капітально відремонтованих стаціонарних механізованих атракціонів приймальною комісією. До її складу включати представників суб'єкта господарювання; організації, яка виконувала монтаж та налагодження; територіального управління Держгірпромнагляду; Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.

Встановити чіткий контроль за дотриманням порядку підключення електроустановок споживачів до електричної мережі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон