На Херсонщині оздоровлено майже 500 дітей

460 дітей пільгових категорій оздоровлено у Новотроїцькому районі.

З метою створення сприятливих умов для якісного оздоровлення дітей у Новотроїцькому районі створено робочу групу, яка організовує підбір та направлення категорійних дітей до оздоровчих закладів. Велика увага приділяється дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки – повідомляє ОДА.

На даний час вже оздоровлено 460 дітей пільгових категорій. Так, нещодавно з дитячого оздоровчого табору «Дельфін» повернулися 17 дітей, які протягом 21 дня мали змогу відпочити на узбережжі Азовського моря. Окрім того за кошти обласного бюджету в липні 2014 року до цього ж табору направлено ще 16 дітей пільгових категорій.

Слід відмітити, що на особливому контролі знаходяться талановиті та обдаровані діти. У липні цього року до Українського дитячого центру «Молода гвардія», направлений переможець Всеукраїнського конкурсу читців, присвяченого 200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка, учень Чкалівської загальноосвітньої школи Максим Кареба.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон