Херсонський пляж «Лілея» відтепер безкоштовний

Сьогодні, 25 липня під час засідання виконкому Херсонської міської ради сталось диво.

Саме так можна назвати те, що відбулось. Адже нарешті, після довгих суперечок та конфліктів, мешканці міста Херсона таки отримали можливість безкоштовно відпочивати на території пляжу «Лілея».

Члени виконавчого комітету сьогодні розглянули питання «Про встановлення вільного та безоплатного доступу на територію пляжу «Лілея»».

«На минулому тижні ми були на цьому пляжі», - розповідає мер Херсона Володимир Миколаєнко, - «Ми сказали, щоб громадянам був зроблений вільний доступ. Звичайно, усі послуги, які там надаються (зонтики, шезлонги), ми розуміємо, що можна надавати платно, хоча це також треба узгодити із міськвиконкомом, аби не було «космічних» цін», - повідомив Миколаєнко.

Також на засіданні виконкому стало відомо, що все майно, яке знаходиться на території пляжу «Лілея», на сьогоднішній день перебуває під арештом. І якщо пляж продовжує працювати, то доступ до нього громадянам, має бути вільним.

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон