Порушення на херсонських дорогах

Фіксували працівники ДАІ Херсонської області, під час проведення на Херсонщині комплексу профілактичних заходів «Автобус – 2014».

Працівники ДАІ Херсонської області перевірили 221 суб'єкт господарювання, ці суб'єкти надають послуги з перевезення пасажирів. Працівниками ДАІ було оглянуто понад 4400 автобусів, виявлено 429 автобусів з технічними несправностями, у тому числі: з несправним або заблокованим аварійним виходом – 9, з незаконно встановленими додатковими місцями для сидіння – 30, з несправними зовнішніми світловими приладами – 31, переобладнаних для роботи на газовому паливі з порушенням вимог законодавства – 4, з несправностями рульового управління – 42, з несправностями (невідповідністю) шин та коліс – 64.

Було зафіксовано 1750 порушень Правил дорожнього руху, допущених водіями пасажирського транспорту: 8 фактів керування автобусами у нетверезому стані, перевищення швидкості руху – 244, порушення правил перевезення пасажирів – 282, не виконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 103, порушення правил зупинки і стоянки – 70, керування водієм автобусом без ліцензійної картки – 28, перевезення пасажирів на маршруті протяжністю понад 500 км одним водієм – 1, порушень під час перевезення організованих груп дітей – 5, здійснення перевезень пасажирів з 22.00 до 06.00 у режимі нерегулярних перевезень автобусами, не обладнаним тахографом – 2.

За матеріалами прес-служби УДАІ УМВС
в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон