В Херсоні закликали до єдності та прогресу

Сталося це сьогодні, 18 липня на першій конференції Херсонської обласної організації Партії розвитку України, яка вважає своєю місією збудувати сильне, заможне, щасливе суспільство єдності та прогресу.

В роботі конференції взяли участь: голова Національного комітету Партії розвитку України, народний депутат України Юрій Мірошниченко, депутати місцевих рад, представники виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськості та ЗМІ. Всього, на конференцію прибуло 155 делегатів партії з усієї Херсонщини.

Партія розвитку України – це партія всього українського суспільства, а не окремої соціальної, етнокультурної групи чи територіальної громади. Вона прагне охопити та узгодити інтереси якомога більшого числа громадян держави і політиків, об'єднати всі дієві сили для забезпечення динамічного розвитку суспільства. Тому, що тільки тоді Україна зможе посісти гідне місце в світі, який кардинально змінюється.

Партія розвитку України націлена на створення суспільства, в якому забезпечуватимуться права і потреби кожної особистості, кожної територіальної громади чи соціальної групи, тому що її прибічники впевнені - держава існує для людини, а не людина для держави.

«Ті виклики, які постали сьогодні перед Україною, спонукали нас із вами зібратися та дати відповідь»,- взяв слово голова Національного комітету Партії розвитку України, народний депутат України Юрій Мірошниченко. – «Чи готові ми просто спостерігати з боку, як бідує наша Україна? Я думаю, що ні.

Тому, ми створюємо потужну, виважену, прагматичну політичну силу, яка сприятиме розвитку України, нестиме мир і злагоду, шукатиме точки дотику між поглядами мешканців Західної і Східної, Південної та Північної України. Яка, зможе запропонувати нашій країні, суспільству рух – вперед. Розбудова життя покладена на політиків, але нажаль сьогодні більшість політичних сил не мають бажання, чи сміливості єднатися навколо миру. Саме тому, ми декілька місяців обговорювали необхідність створення нашої партії. Ми, крок за кроком рухались до створення нової партії. Заявляємо, що Партія розвитку України бере на себе відповідальність за майбутнє України», – підкреслив Юрій Мірошниченко.

В порядку денному конференції – 7 питань, одним з яких було обрання голови комітету Херсонської обласної регіональної організації Партії розвитку України. Присутнім було повідомлено, що 21 червня 2014 року на ІІІ позачерговому з'їзді Партії розвитку України було обрано керівні виконавчі органи партії, керівника виконавчого комітету, голову партії в Херсонській області та його заступників.

Так ось, головою комітету Херсонської обласної регіональної партійної організації Партії розвитку України, одноголосно з'їзд обрав нашого земляка Єгора Олександровича Устинова.

Зважаючи на те, що Єгор Устинов має великий досвід роботи в органах державного управління делегати партії, підтримали рішення з'їзду та обрали головою партії на Херсонщині Єгора Устинова. Задоволений такою кандидатурою був і Юрій Мірошниченко, який з радістю привітав однопартійця.

«Довіру до Вас, уже висловив Національний комітет, з'їзд Партії – Ви маєте високий статус заступника голови Національного комітету. Сьогодні Вам висловили довіру і очікування, колеги в регіоні. Бажаю Вам плідної роботи, справжнього лідерства!», - звернувся до Єгора Устинова народний депутат України Юрій Мірошниченко.

В свою чергу Єгор Устинов заявив наступне: «Перспективу України як розвиненої держави з потужною економікою, високим рівнем та якістю життя, широкими можливостями для самореалізації особистості можуть відродити лише нові партії, здатні вийти за межі різноманітних обмежень. Сьогодні настав час прогресу, нового центризму та нової регіональної політики – принципів, на яких ґрунтується діяльність Партії розвитку України».

Своїм першим заступником, Єгор Устинов запропонував обрати делегата із Чаплинського району. Таку думку підтримали присутні на конференції, проголосувавши за обрання першого заступника голови комітету Херсонської обласної організації Партії розвитку України Бериславського Володимира Миколайовича.

Ще двома заступниками Єгора Устинова стали депутат Скадовської міської ради Галина Кабакова, а також начальник відділу управління з питань сім'ї, молоді та спорту Херсонської міської ради Олексій Заболотний. Головою виконавчого комітету Херсонської обласної організації Партії розвитку України було обрано депутата Цюрупинської міської ради Ігоря Житченко.

В ході конференції стало відомо, що до складу комітету Херсонської обласної організації Партії розвитку України увійшли ще три особи - це депутати Херсонської міської ради В'ячеслав Сіганевич, Сергій Шкода та Станіслав Шигіда із міста Нова Каховка.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон